Målmandstræning

 

Privat målmandstræning for drenge og piger  hos Soccer Skills Academy Denmark varetages af chefmålmandsinstruktør Frederik Ingerslev.

Privat målmandstræning til drenge og piger i alle aldre med Soccer Skills Academy Denmark er du sikret moderne målmandstræning med høj kvalitet. Målmandstræningen er struktureret og nøje planlagt og tager højde for udviklingen i spillet som målmand. Du trænes af instruktører, der som minimum har været igennem DBU´s M2 uddannelse og selv er, eller selv har været målmænd. Soccer Skills Academy Denmark´s udviklings ansvarlige har selv både spillet på top og breddeniveau. Soccer Skills Academy Denmark har et mål om at være førende indenfor målmandstræning og arbejder innovativt og udvikler nye træningsmetoder med udgangspunkt i ny viden og forskning indenfor idræt.

Målmandstræningen lægger vægt på at du som målmand, skal lærer at træne og tage ansvar for din egen læring via professionel vejledning af vores instruktører. Når du træner målmandstræning hos Soccer Skills Academy Denmark, træner du på hold af max.6 drenge pr. instruktør, hvilket sikrer dig, at der er tid til at blive instrueret under træning og tid til din udvikling føles prioriteret.

Soccer Skills Academy Denmarks målmandsinstruktører træner temaer i 4-5 uger. Soccer Skills Academy Denmarks målmandstræning følger ”SSA’s årshjul” der er opbygget, så du ved at følge træningen i et år, får kendskab til de målmandsteknikker, som kræves for at du kan udvikle dig og blive en dygtigere målmand.

Årshjulet tager udgangspunkt i at målmændene træner min. 1 gang om ugen, så alle temaer bliver trænet min. 8 uger om året.

Med målmandstræning hos Soccer Skills Academy Denmark sørger vores instruktører for, at du er i målmandsform hele året rundt .

Målmandstræning trænes følgende steder:

  • Hørsholm –  Onsdag   kl:16:00 – 17:00 (Venteliste)/ 17:00 – 18:00 (Venteliste)
  • Hørsholm – Torsdag kl. 15.30 – 16.30

    Er du interesseret i at komme på venteliste skriv en mail til Fi@soccerskillsacademy.dk

 

 

 

Privat målmandstræning til drenge og piger i alle aldre - 1:1 Træning

 

Privat målmandstræning til drenge og piger i alle aldre - 1:1 Træning

 

Målmandstræning's årshjul for privat målmandstræning

 

 

Pris & Booking :

Booking:

Booking sker via mail til adm@soccerskillsacademy.dk. eller via mobil på 30306426

Klippekort:

Soccer Skills Academy Denmarks målmandstræning administreres af en klippekort ordning. Ved tilmelding aktiveres et elektronisk klip som Soccer Skills Academy Denmark registrerer. Ved udeblivelse fra træning uden afbud eller afbud senere end 3 timer før træningsstart registeret som et brugt klip. Klippekortet kan købes på Soccershoppen.dk

Priser:

  • Prøvetræning : Gratis (Fortsætter du, koster det et klip)
  • Klippekort med 6 x Målmandstræning kr. 1145,-
  • Klippekort med 10 x Målmandstræning kr. 1725,-
  • Privattræning. Aftales individuelt målmandstræning fra kr. 945,-