Specifiktræning:

Lærerig træning for drenge og piger. Specifiktræningen har fokus på teknik og agility, som giver spilleren forudsætningerne for at udvikle sig til en dygtig fodboldspiller. Træningen har til formål at hjælpe spilleren med sine mål. Hvad enten det er at blive en dygtigere dribler, afslutter eller klar til at komme i betragtning til topcenter træning.

Træningen er med licensuddannede top instruktører som brænder for Børne og ungdomsfodbold. Instruktørerne vil vejlede og inspirere spillerne til at tage øvelser med hjem efter en træning som er nøje planlagt efter at udfordre de deltagende drenge og piger på deres potentiale for at blive dygtigst muligt.

Træningen ligger fast i Birkerød på kunstbanen som garanterer det perfekte underlag til at udvikle den enkelte spiller.

 På specifikhold hos Soccer Skills Academy Denmark træner du på hold af max 14 spillere pr instruktør, så du får masser opmærksomhed til at udvikle dine evner.

 

 

Træningstider:

  • Birkerød        Tirsdag kl.15:45 – 16:45   Årgang 2009 / 2010

PRIS & BOOKING :

 

Booking:

Booking sker via mail til adm@soccerskillsacademy.dk

Efter tilmelding vil du modtage en faktura på mail med betalingsinfo. Har du brug for mere kontaktinformation kan det findes her

Klippekort:

Soccer Skills Academy Denmarks træning administreres af en klippekorts ordning. Ved tilmelding aktiveres et elektronisk klip som Soccer Skills Academy Denmark registrerer. udeblivelse fra træning uden afbud eller afbud senere end 3 timer før træningsstart registreres et klip.

Priser:

  • Klippekort med 6 x træning kr. 955
  • Klippekort med 10 x træning kr. 1395

Klippekortet kan købes HER