Målmandscamp 3 dage med fokus den 28.-29. og 30. december

December og julen nærmer sig, og mange klubber lukker ned for træningen, da der skal være tid til hygge med familien, og så går der hurtigt en måned uden målmandstræning. Soccer Skills Academy Denmark syntes, at der skal være både fodboldtræning og hygge i juleferien, og har du lyst til intensiv målmandstræning med fokus på reaktionstræning, mens mor og far er på udsalg, så står Frederik Ingerslev klar. Der trænes 1 gang om dagen i 1 1/4 times intens træningspas med instruktør Frederik Ingerslev.

eAlle hold består af max. 6-8 målmænd, så træningen er intens og udbytterig. På Soccer Skills Academy Denmarks målmandscamp og events er høj faglighed og et lærerigt udbytte for den enkelt spiller i fokus. Det er derfor vigtigt ved deltagelse på campen, at du er træningsparat og klar til at modtage læring.

Ligesom til vores camps er det muligt at vælge forskellige pakker. Til denne camp er der bl.a en Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje i topkvalitet til vejl. kr. 375. Der kan vælges mellem følgende tre pakker:

 

  • Pakke 1: Kr. 995 – 3 træningsmoduler og Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje.
  • Pakke 2: Kr. 1.395 – 3 træningsmoduler og Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje, Pro målmandshandske og et par fodboldstrømper
  • Pakke 3: Kr. 1.795 – 3 træningsmoduler og Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje, Pro målmandshandske svedtrøje, svedbukser og et par fodboldstrømper

Tilkøbsmulighed: Soccer Skills Academy Denmark regn-og vindjakke kr. 320

 

 

  1. Bemærk der er kun plads til 6 og 8 målmænd i hver aldersgruppe afhængig af alder, og pladserne er efter først til mølle princippet.

Målmandstræning Soccer Skills Academy Denmark

Tilmeldning