2 halve dage med fokus den 28.- 29. december

December og julen nærmer sig, og mange klubber lukker ned for træningen, da der skal være tid til hygge med familien, og så går der hurtigt en måned uden træning. Soccer Skills Academy Denmark syntes, at der skal være både fodboldtræning og hygge i juleferien, og har du lyst til 2 halve dage med fokus på skud, sparke -og afslutningsteknik, mens mor og far er på udsalg, så står vi bl.a. klar med A – instruktørerne  Thomas Elmar og Mohamad El Faour. Træningen foregår i Birkerød og strækker sig over 2 halve dage a 3 timer (3 timer mandag den 28. december og 3 timer tirsdag den 29. december).

Hvert hold består af max. 14 spillere, så træningen er intens og udbytterig. På Soccer Skills Academy Denmarks camps og events er høj faglighed og et lærerigt udbytte for den enkelt spiller i fokus. Det er derfor vigtigt ved deltagelse på campen, at du er træningsparat og klar til at modtage læring uanset niveau.

Ligesom til vores camps er det muligt at vælge forskellige pakker. Til denne camp er der bl.a en Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje i topkvalitet til vejl. kr. 375. Der kan vælges mellem følgende tre pakker:

  • Pakke 1: Kr. 995 – 6 træningsmoduler og Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje.
  • Pakke 2: Kr. 1.395 – 6 træningsmoduler og Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje, rygsæk, 2 par fodboldstrømper og 3 par træningssokker (korte sneakers).
  • Pakke 3: Kr. 1.795 – 6 træningsmoduler og Soccer Skills Academy Denmark træningstrøje, rygsæk, 2 par fodboldstrømper og 3 par træningssokker (korte sneakers), svedtrøje og svedbukser.

Tilkøbsmulighed: Soccer Skills Academy Denmark regn-og vindjakke kr. 320

 

  1. Bemærk der er plads til 14 spillere i hver gruppe, og pladserne er efter først til mølle princippet for årgangene 2002-03-04-05-06-07-08.
Book din plads her: